Användarvilkor


Beställningar görs via Webshopen eller per E-post till order@goodfoodyou.se 

Vi använder uppgifterna enbart för leveranser och fakturering samt i vår kommunikation med dig. Självklart så varken säljer vi eller lämnar ut dina uppgifter till någon annan part. Är du redan kund så räcker det med ditt kundnummer alt namn och telefonnummer. Vi kontaktar dig och bekräftar din order innan du får leverans. Är något oklart så kontaktar vi dig per mail eller telefon beroende på hur snabbt vi behöver svar. 

Vi har fler varor än vad som finns på hemsidan. Är du sugen på något speciellt, kolla alltid med oss först. Reservation för felskrivningar och prisändringar. 

BETALNING Vi erbjuder tre betalningsalternativ: Swish, Förskottsbetalning samt Faktura till av oss godkänd kund. Fakturor skickas via e-post. 

PRIS Alla priser är i SEK och inklusive moms. 

LEVERANS När du genomfört beställningen kontaktar vi dig via telefon eller e-post angående leveransdatum. OBS! Avtala tid för besök med Kristian, tfn 0705 82 15 10 Fraktfritt inom Stockholmsområdet enligt följande:
1. Du är alltid välkommen att själv hämta dina beställda varor
2. Vi erbjuder en (1) fri leverans på en dag som vi bestämmer. Ni aviseras om detta i god tid.
3. Om inget av ovanstående kommer till stånd så levererar vi en ny dag, enligt överenskommelse med er, mot en kostnad på 350 kr inklusive moms per tillfälle. 
Vi kommer även i fortsättningen att göra det vi kan för att göra det så smidigt som möjligt för er. Vi levererar dagtid, kvällstid och helger. Vi har ingen minimiorder men väljer själva om vi vill leverera eller inte. 

UPPGIFTER Vi behöver följande uppgifter: Namn, adress, mobiltelefonnummer, e-postadress samt personnummer/organisationsnummer samt önskat leverans/hämtningsdatum. 

KONTAKT Goodfoodyou AB, Ola Hanssonsg. 7, 112 52 Stockholm Kristian 0705 82 15 10, kristian@goodfoodyou.se

Vi på Goodfoodyou önskar dig varmt välkommen att genomföra en beställning på goodfoodyou.se. Vi ingår endast köpavtal med personer över 18 år. 
Har du frågor? – Kontakta oss gärna! 

Sök