Sök

Användarvilkor

Beställningar görs via Webshopen eller per E-post till order@goodfoodyou.se 
Skriv i mailet vad du vill ha, ex: Ca 2 kg oxfile, 1 kg biff svensk  osv.

Fortsätt sedan med önskat leveransdatum
Tid på dygnet (när är det någon på plats som kan ta emot) 
Ditt namn 
Din adress 
Ditt mobiltelefonnummer 
Din mailadress 
Ditt personnummer 

Vi använder uppgifterna enbart för leveranser och fakturering samt i vår kommunikation med dig. Självklart så varken säljer vi eller lämnar ut dina uppgifter till någon annan part. Är du redan kund så räcker det med ditt kundnummer alt namn och telefonnummer. Vi kontaktar dig och bekräftar din order innan du får leverans. Är något oklart så kontaktar vi dig per mail eller telefon beroende på hur snabbt vi behöver svar. 

Vi har fler varor än vad som finns på hemsidan. Är du sugen på något speciellt, kolla alltid med oss först. Reservation för felskrivningar och prisändringar. 

BETALNING Vi erbjuder tre betalningsalternativ: Swish, Förskottsbetalning samt Faktura till av oss godkänd kund. Fakturor skickas via e-post. 

PRIS Alla priser är i SEK och inklusive moms. 

LEVERANS När du genomfört beställningen kontaktar vi dig via telefon eller e-post angående leveransdatum. OBS! Avtala tid för besök med Kristian, tfn 0705 82 15 10 Fraktfritt inom Stockholmsområdet. Vi levererar dagtid, kvällstid och helger. Vi har ingen minimiorder men väljer själva om vi vill leverera eller inte. 

UPPGIFTER Vi behöver följande uppgifter: Namn, adress, mobiltelefonnummer, e-postadress samt personnummer/organisationsnummer samt önskat leverans/hämtningsdatum. 

KONTAKT Goodfoodyou AB, Ola Hanssonsg. 7, 112 52 Stockholm Kristian 0705 82 15 10, kristian@goodfoodyou.se

Vi på Goodfoodyou önskar dig varmt välkommen att genomföra en beställning på goodfoodyou.se. Vi ingår endast köpavtal med personer över 18 år. 
Har du frågor? – Kontakta oss gärna!